Home » Case » Bleyenberg

Bleyenberg “Wij zijn echte deurpakkers’’

Bleyenberg Deurservice is sinds 1978 uitgegroeid tot een gerenommeerd en vakkundig bedrijf in alle merken en typen bedrijfs- en garagedeuren in de stad Groningen. Er heerst een cultuur waarin ze hiërarchie niet kennen, maar waarin ze graag naar de kwaliteiten van ieder persoon kijken. Ze zijn een enthousiast team van collega’s met jarenlange ervaring in het leveren, monteren, onderhouden en repareren van bedrijfsdeuren, automatische deuren en garagedeuren. Alle collega’s zijn intern opgeleid en werken al vele jaren bij hen.

Lees meer...

Met de campagne wilden we een sterke passende campagne neerzetten die de potentiële werknemers aanspreekt om te solliciteren als monteur bij Bleyenberg. Het uiteindelijke hoofddoel was om meer gekwalificeerde montagemonteurs aan te trekken en te laten solliciteren voor openstaande posities bij Bleyenberg.

Om de juiste doelgroep te bereiken, ontwierpen we een goede ‘werken bij’ pagina en Social Media campagnes met bijbehorende videografie en fotografie waarbij de ‘echte deurpakkers’ van Bleyenberg in beeld werden gebracht.

Bel of e-mail ons

Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.