Wij versterken jouw werkgeversmerk én vinden de mensen die echt bij jou passen

Home » Over ons

Wij zijn Byngo, a creative recruitment agency

Bijna elk bedrijf in ons land is op zoek naar nieuwe medewerkers. Wat de meeste bedrijven doen in hun wervingscampagnes is: een vacature publiceren in de hoop dat de juiste kandidaten erop reageren. Vervolgens blijft het vaak akelig stil…

“De rollen zijn tegenwoordig omgedraaid. Een goede kandidaat heeft iets te kiezen.”

Een hbo-verpleegkundige kan in de ouderenzorg overal aan de slag. Een gekwalificeerde techneut heeft altijd werk. En een hoogopgeleide ICT’er heeft de leasebakken en andere benefits voor het uitzoeken.

De vraag is dus niet meer: “Welke kandidaat kies ik als werkgever?” De vraag is nu: “Welke werkgever kies ik als kandidaat?” Dit betekent een nieuwe uitdaging voor jou als werkgever: Hoe verleid ik een goede kandidaat om juist voor mij te kiezen? Hoe bied ik meerwaarde aan mijn (toekomstige) medewerkers?

Als het om betalende klanten gaat, zijn veel bedrijven zich heel bewust van de waarde die ze toevoegen. Want zonder toegevoegde waarde geen bestaansrecht. Vanuit merkidentiteit, positionering en klantonderzoek worden proposities bedacht en doorvertaald naar campagnes, slogans en beelden. Best vreemd dat dit zo weinig wordt toegepast om tot een propositie richting bestaande en toekomstige medewerkers te komen…

Bij Byngo brengen we daar graag verandering in. We doen alles nét even anders.

“Wij zijn een krachtige samenwerking van drie noordelijke bedrijven: strategisch en creatief merkenbureau Dizain, online marketingbureau daar-om en uitzendbureau 2Bflex. Wij combineren employer branding met recruitment marketing en werving & selectie.”

Alles draait bij ons om het vinden en binden van de juiste talenten voor jouw organisatie. Vanuit strategie, creativiteit en expertise positioneren we jouw bedrijf in de dynamische arbeidsmarkt van vandaag. Onze campagnes vinden en binden het talent dat perfect bij jou past. Jouw ideale kandidaten, door ons gevonden. Dat is Byngo. Nice to meet you!

Bel of e-mail ons

Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.